1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erdem Şanlı “Kuruluş Osman” dizisinin “Saruçay”ı oldu

Bozdağ Film geçen sezon final yapan “Bir Sevdadır” ve “Ateş Kuşları” dizilerinin başarılı oyuncularını devam eden dizisi Kuruluş Osman’ın kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.

Erdem Şanlı “Kuruluş Osman” dizisinin “Saruçay”ı oldu

“Kuruluş Osman” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bozdağ Film imzalı dizinin 6. sezonu oldukça hareketli geçecek. “Bir Sevdadır” dizisinin başrol yıldızlarından Ekin Mert Daymaz’la el sıkışan şirket bir yakışıklı oyuncuyla daha anlaştı.

Ateş Kuşları’nın Zıpkın’ı Erdem Şanlı “Kuruluş Osman” dizisinin kadrosuna katıldı. Yeni sezonda 2 ayrı beyliğin hikâyesinin yer alacağı dizide Şanlı, “Saruçay”a hayat verecek. Genç yıldız son olaralk “Lefter Bir Ordinaryüs” filminin kadrosunda da efsane futbolcunun arkadaşı “Dimitri” rolüne hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlker Aksum ile Dilay Ekmekçioğlu’nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir