1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erdal Özyağcılar ile Macit Koper çocuklarıyla Holding dizisinde

Kaş’taki sualtı çekimleri biten Holding dizisinin İstanbul sahneleri yarın itibariyle başlıyor.

Erdal Özyağcılar ile Macit Koper çocuklarıyla Holding dizisinde

Holding dizisi atv’nin merakla beklenen yeni dizilerinin başında geliyor. İşler Güçler, Poyraz Karayel, Şevkat Yerimdar, Avlu gibi fark yaratan dizilere imza atan Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği diziyi Deniz Yılmaz ve Barış Yöş yönetiyor. Tuğba Sunguroğlu (Aydan) ve Caner Topçu’nun(Kerem) başrollerini paylaştığı dizide iki usta aktör Erdal Özyağcılar ile Macit Koper kendi izlerinden giden çocuklarıyla rol alacak.

Erdal Özyağcılar kızı Zeynep Özyağcılar’la ve Macit Koper de oğlu Gün Koper’le “Holding” dizisinde buluşacak. Kasın ayında yayınlanması planlanan “Holding” dizisi dünya serbest dalış rekortmeni genç bir kadının, ülkenin en büyük holdinglerinden birisinin yönetimini ele geçirmek için üvey kız kardeşlerine ve mafyaya karşı verdiği zorlu savaşı anlatıyor. Dizide ayrıca Mustafa Üstündağ, Şebnem Hassanisoughi, Öznur Serçeler, Melisa Döngel, Sadi Celil Cengiz ve Ali İl rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Heves’i Şebnem Dönmez Altın Portakal’ı sundu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir