1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Engin Altan Düzyatan “Milyoner Aile” yarışmasıyla atv ekranında

Başarılı aktör Engin Altan Düzyatan atv’nin yeni yarışma programı “Milyoner Aile” ile atv ekranında seyirci karşısına çıkacak.

Engin Altan Düzyatan “Milyoner Aile” yarışmasıyla atv ekranında

Engin Altan Düzyatan yeni bir yarışma programıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. “Milyoner Aile” adlı yarışmada her bölüme 4 aile katılacak ve 500 bin TL ödülün sahibi olacak. Kaybetmenin olmadığı yarışmada cevapları içinde olan 14 soruda ödüller katlanarak milyonlara ulaşacak. Dört aileden 4’er kişilik ekipler halinde yarışılan programa herkes istediği akrabasıyla katılabilecek ve ailece en hızlı ve doğru şekilde sorulara yanıt veren aile milyonerlik yolculuğunda öne geçmiş olacak.

Tüm soruları en hızlı ve doğru şekilde cevaplayan aile 500 bin TL’yi kasasına koyacak ve sonraki bölümde yarışmaya devam edecek. Milyoner Aile’de sonuncu olup, elenen aile bile kasasındaki biriken ödülle yarışa veda edecek. Bölümün en düşük puanlı ailesi yerini yeni bir aileye bırakacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Zeytin Ağacı’nın Zaman’ı Fırat Tanış galaya neden katılmadı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir