1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ekranda müthiş yarış, 5 dizi birden aynı gün sezonu açıyor

Bu akşam ekranda büyük bir rekabet yaşanacak. Biri yeni, üçü eski 5 dizi birden reyting pastasından en büyük payı almak için yarışacak.

Ekranda müthiş yarış, 5 dizi birden aynı gün sezonu açıyor

Üç aylık aranın ardından yeni yayın dönemi geçen salı NGM’nin “Bir Gece Masalı” dizisiyle açıldı. Ardından NTC Medya’nın “Kötü Kan” dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Bu hafta ise önce Ay Yapım imzalı Leyla’nın ardından “Siyah Kalp” dizileri seyirciyle buluştu.

Bu akşam ise ekranda müthiş bir yarış yaşanacak. Aynı anda 5 dizi birden ekranda olacak. 3. sezonuna başlayacak olan Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nin yanı sıra Karaağaç Destanı 2. sezonuyla seyirciyle buluşacak.

İlk bölümü geçen hafta yayınlanan “Kötü Kan”ın da bugün 2. bölümü ekrana gelecek. Fenomen polisiye dizi Arka Sokaklar da bu akşam 19. Sezonuna merhaba diyecek.

Tv8 de 4 diziye karşı fenomen yemek programı Masterchef’le yarışacak. Cumartesi sabahı çıkacak reyting sonuçları şimdiden büyük merak konusu…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir