1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ekin Mert Daymaz’ın katılacağı Kuruluş Osman’da 3 ayrılık

Atv’nin yeni yayın döneminde 6. Sezonu ekrana gelecek “Kuruluş Osman” dizisinin "Vatan cümle cihandır” sloganlı yeni sezon tanıtımı geçen cumartesi yayınlandı.

Ekin Mert Daymaz’ın katılacağı Kuruluş Osman’da 3 ayrılık

Kuruluş Osman Burak Özçivit’li yeni sezonuyla seyirciyle buluşacak. İlk tanıtımı yayınlanan dizinin yeni sezon oyuncuları şimdiden merak konusu… Kulislerden sızan bilgilere göre dizinin yeni yayın döneminde ekibine katılacağı konuşulan yeni oyuncularının başında Ekin Mert Daymaz geliyor. Daymaz, Kuruluş Osman’ın yapım şirketi Bozdağ Film’in “Bir Sevdadır” dizisinde seyirci karşısına çıkmıştı.

Öte yandan Kuruluş Osman’da ayrılıklar da yaşandı. Germiyanoğluları’ndan Yakup beye hayat veren ve diziden ayrılıp geri dönen  Mirza Bahattin Doğan, Yunus Emre’yi canlandıran Yusuf Gökhan Atalay ile Karesi beyi oynayan Mürşid Ağa Bağ ekibe veda etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sude Zülal Güler sevgilisi Berk Atan’ın adını boynunda taşıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir