1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ebru Şahin bekâr anne Nazlı Orman rolüyle dönüyor

Yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'i buluşturan NOW'ın yeni dizisi Gizli Bahçe 15 Ekim Salı günü ilk bölümüyle ekrana dönüyor.

Ebru Şahin bekâr anne Nazlı Orman rolüyle dönüyor

Gizli Bahçe dizisi salı günü seyirciyle buluşuyor. Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı “Gizli Bahçe” salı günü görücüye çıkıyor. Recai Karagöz’ün yönettiği dizide Ebru Şahin dizide genç ve bekar anne Nazlı Orman rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Neşe Şen’in hikâyesinden yola çıkarak senaryosunu Emre Özdür ve Hazar Kozice’nin yazdığı Gizli Bahçe’de, tüm hayatını oğlu Memo’ya adayan Nazlı, Demir’in başlattığı velayet savaşına karşı verdiği büyük mücadele ile ekran başındaki izleyenleri derinden sarsacak. Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek dizide Nazlı, kimseye muhtaç olmadan oğlunu büyütmek için elinden geleni yaparken hayatının en büyük savaşına girdiği Demir’le birlikte (Murat Yıldırım) aşkla da tanışacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir