1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Disney Plus’tan ikinci bomba anlaşma… Gupse Özay’dan “Platonik Aşk” dizisi geliyor

Kısa bir aradan sonra yeniden yerli proje alımına başlayan Disney Plus filmleri izlenme rekoru kıran Gupse Özay’la anlaştı.

Disney Plus’tan ikinci bomba anlaşma… Gupse Özay’dan “Platonik Aşk” dizisi geliyor

Disney Plus yerli film ve dizi sektöründe yeniden rüzgârını estirmeye başladı. Yeni yapılanmada özellikle kaliteli içeriğe yatırım yapacak olan platform ilk olarak Emre Şahin’in yönettiği, Burak Deniz ve Öykü Karayel’li Karga Seven Pictures imzalı  “Umami – Kaynama Noktası” filmini almıştı. Disney Plus’tan ikinci bomba anlaşması hem kalemi, hem de oyunculuğuyla komedi sektöründe fark yaratan Gupse Özay’la oldu.

Başarılı komedyen, Disney Plus için Muzaffer Yıldırım’ın patronu olduğu “Platonik Aşk” adlı 8 bölümlük bir dizi çekecek. İki kardeşin hikâyesini anlatan dizi mart ayında seyirciyle buluşacak. Kulislerde dizi dışında Disney Plus’ın Gupse Özay ve NuLoock Production’la geniş çaplı özel bir anlaşma için de görüştüğü konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Beren Saat setlere “Gizli Dolap” filmiyle dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir