1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Disney Plus’tan Ezgi Mola ve Giray Altınok’lu bomba film projesi geliyor

Kısa bir aradan sonra yeniden yerli dizi ve film sektörüne dönen Disney Plus peş peşe iddialı projeler alıyor.

Disney Plus’tan Ezgi Mola ve Giray Altınok’lu bomba film projesi geliyor

Disney Plus cephesinden iddialı proje haberleri gelmeye devam ediyor. Kaliteli içerik peşinde olan platform Burak Deniz ve Öykü Karayel’li “Umami- Kaynama Noktası” filmi ile ardından ülkemizin önde gelen kadın komedyenlerinden Gupse Özay’dan “Platonik Aşk” dizisini almıştı. Kulislerden sızan  bilgilere göre Disney şimdi de üçüncü orijinal işine karar verdi.

Prens dizisiyle adından söz ettiren Giray Altınok ile anne olduktan sonra ilk kez setlere dönecek olan Ezgi Mola’nın başrol oynayacağı filmin adı “Belki Bir Gün Bir Yerde”… Eylül ortasında sete çıkması planlanan MGX Film imzalı film ocak ve mart döneminde platformda yayınlanacak. Filmde kaza yapan bir çiftin hikâyesi anlatılacak. Öte yandan pek çok proje okuyan Disney Drama Ekibi’nin Ay Yapım, O3 Medya, 25 Film, MF Yapım ve Gold Film’den de proje sipariş ettiği konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Saner Ayar: Yurt dışına satılabilen dizilerin bölüm başı geliri 200 bin dolar ile 600- 650 bin dolar arasında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir