1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dilin Döğer “Albora’nın Sert Kışı” dizisinde

Kanal D’de seyirciyle buluşacak olan "Albora'nın Sert Kışı" dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katılıyor.  

Dilin Döğer “Albora’nın Sert Kışı” dizisinde

“Albora’nın Sert Kışı” dizisi Kerem Çatay ve Lale Eren’in yapımcılığında Mardin’de çekilecek. Ozan Akbaba (Cihan Albora) ile Sinem Ünsal’ın (Alya Albora) başrolünü paylaşacağı dizinin kadrosuna genç kuşağın başarılı oyuncusu Dilin Döger katıldı. Alboralar ve Baybars ailelerinin hesaplaşmasını konu alan dizide Dilin Döger “Zerrin” karakterine hayat verecek.

Ahmet Katıksız’ın yöneteceği, Gülizar Irmak’ın yazdığı dizide Zerrin, Cihan Albora’nın amcası Ecmel’in kızı olarak seyirci karşısına çıkacak. Zerrin, Kaya’ya aşıktır. Bu aşkın imkansızlığı da onun en büyük açmazıdır.

“Albora’nın Sert Kışı”nda dizisi Alya’nın eşinin vasiyeti üzerine doğduğu topraklara cenazesini getirmesiyle başlıyor. Yanında oğlu ve eşinin naaşıyla, hiç tanımadığı ailesiyle yüzleşmek zorunda kalan Alya’nın hikayesi, sert bir hesaplaşmayı ve büyük sırları gün yüzüne çıkaracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Alışık reklam filminde şıklığını ve ustalığını konuşturdu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir