1. Anasayfa
  2. Dizi

Devrim Yakut “Kirli Sepeti”nden Harika Çılgınlar’ dizisine transfer oldu

“Kirli Sepeti” dizisi geçen sezondan eylül dönemine taşınan 17 proje arasında yer alıyor.

Devrim Yakut “Kirli Sepeti”nden Harika Çılgınlar’ dizisine transfer oldu

NOW’ın “Kirli Sepeti” dizisinin ikinci sezonunda dizinin 3 kahramanı yepyeni bir sitede karşımıza çıkacak. MedYapım imzalı dizide Ayça Bingöl (Bingöl), Ceren Moray (Hayriye), Cansu Tosun (Medine), Rüzgâr Aksoy (Yavuz), Orhan Becerir (İlkkan) ve Aslıhan Kapanşahin (Esma) rol almaya devam edecek. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği dizinin ekibine yeni oyuncular katılacak. Bu arada dizinin Canan’ı Devrim Yakut bir kez kısa süreliğine ayrılıp geri döndüğü ekibe veda etti.

Devrim Yakut’un MedYapım’ın yeni sezonda yine NOW’da yayınlanacak Şakir Paşa ve ailesinin hikâyesini anlatacak olan “Harika Çılgınlar” dizisinin ekibine katıldı. Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünü oynayacağı dizinin senaryosu Hande Altaylı imzası taşıyor. Yönetmen koltuğunda “Ru” dizisindeki başarısıyla beğeni toplayan Bahadır Karataş oturacak. Dizi Büyükada sahneleriyle başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ezgi Eyüboğlu, Ebru Şahin’in rakibi olacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir