1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Derin Beşikçioğlu babası Erdal Beşikçioğlu'yla Etimesgut barınağında

Derin Beşikçioğlu, babası Erdal Beşikçioğlu'nun belediye başkanı olduğı Etimesgut Belediyesi’nin barınağını ziyaret etti.

Derin Beşikçioğlu babası Erdal Beşikçioğlu’yla Etimesgut barınağında

Ailesinin izinden gidip oyuncu olan ve Strasbourg Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü‘nden mezun olan Derin Beşikçioğlu hayvansever kimliğiyle de takdir topluyor. Beşikçioğlu babası Erdal Beşikçioğlu‘nun belediye başkanı olduğu Etimesgut Belediyesi’nin barınağını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Derin Beşikçioğlu’na babası da eşlik etti. Genç yıldız gün boyu barınaktaki köpeklerle yakından ilgilendi. Hayvan haklarıyla ilgili gösterdiği duyarlılıkla kalpleri bir kez daha fetheden Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu kızına barınakla ilgi yeni yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sinem Uslu “Annem Ankara” dizisinin Nazan’ı oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir