1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dekor inşaatı devam eden Kötü Kan dizisine 3 flaş oyuncu birden

NTC Medya’nın NOW için çekeceği “Kötü Kan” dizisinin temmuz ayının 3. haftası sete çıkması planlanıyor.

Dekor inşaatı devam eden Kötü Kan dizisine 3 flaş oyuncu birden

Kötü Kan dizisinin hazırlıkları sürüyor. M. Çağatay Tosun’un yöneteceği dizi için Beykoz Kundura Fabrikası’na dev bir dekor kuruluyor. Dekor inşaatı devam ettiği için çekime başlama tarihi de yeniden belirlendi. Önümüzdeki hafta hangi gün sete çıkılacağı bilgisi netleşecek. İlker Arslan ve Barış Erdoğan’ın yazdığı dizinin kadrosuna 3 yeni oyuncu katıldı. Dizinin kadrosuna Gökçe Özyol’un ardından Meltem Gülenç “Türkan” ve Nazlı Senem Ünal da “Şule” rolüyle dahil oldu.

Gece hayatının renkli bir ismi olan Kartal Karaoğlu isimli eski polisin yeni hayatı, çocuklarına babalık yapmaya çabasını, aşk hayatını etkili bir dille anlatan dizide Ertan Saban (Kartal), Damla Sönmez (Nazan), Hüseyin Avni Danyal (Fevzi), Levent Ülgen (Burhan), Savaş Özdemir (Metin), Gonca Sarıyıldız (Nurgül), Deniz Bolışık (Kumru), Bilgesu Kural (Ece) ve Doğa Karakaş (Tolga) başlıca rolleri paylaşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Halil İbrahim Ceyhan “Hayat Hırsızı”nın Tufo’su oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir