1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Deha’nın İskender’i Uğur Polat, Aysel’i Seda Akman oldu

Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynadığı Show TV’nin “Deha” dizisinin çekimleri geçen Pazar başladı.

Deha’nın İskender’i Uğur Polat, Aysel’i Seda Akman oldu

“Deha” Ay Yapım’ın Show TV için çektiği yeni iddialı dizi… Aras Bulut İynemli’nin babası İskender için uzun süredir adı geçen Uğur Polat’la el sıkışıldı. 3 sezon süren unutulmaz dizi “Yargı”da muhteşem performansıyla hayranlık uyandıran ve bir süre dinlenmek isteyen Polat yapım şirketinin ısrarlı teklifi üzerine merakla beklenen diziyle sonunda anlaştı.

Zeki ve kurnazlığıyla karanlık dünyanın içinde kendisine yer edinen İskender “Deha”da yıllar önce bıraktığı ailesiyle müthiş bir yüzleşme yaşarken oğlu Cesur’un (Taner Ölmez) da annesi olan, kendisi gibi kurnaz bir kadın olan ikinci eşi Aysel’e kimin hayat vereceği ise merak konusuydu. Uzun süren görüşmelerden sonra rol başarılı ve güzel oyuncu Seda Akman’ın oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar’ın Meryem’i Özgü Namal’dan yeni anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir