1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cumartesi sete çıkacak olan Kan Çiçekleri’ne 6 yeni oyuncu geliyor

Yağmur Yüksel ile Barış Baktaş’ın başrollerini paylaştığı Kanal 7’nin izlenme rekorları kıran dizisi Kan Çiçekleri’nin 3. Sezon okuma provası yarın yapılacak.

Cumartesi sete çıkacak olan Kan Çiçekleri’ne 6 yeni oyuncu geliyor

Kan Çiçekleri’nin geçen hafta yapılması planlanan çekimleri bu haftaya ertelendi. Barış Baktaş ile Yağmur Yüksel’i başrollerde buluşturan dizinin ekibi yarın okuma provasında buluşacak. 30 Eylül saat 16.30’de 3. sezonu açacak olan “Kan Çiçekleri” cumartesi günü sete çıkacak. 5 yıllık zaman atlamasının yaşanacağı dizinin 3. sezonunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin ilk 60 bölümünü yöneten ve dünyasını kuran Levent Türkan ekibe geri döndü. Dizinin 2. yönetmeni ise Fatma Öztürk Kılınç

Unik Film / Rains Pictures imzalı dizinin ekibine 6 yeni oyuncu katıldı. Hacer Karabey’i Ayşe Hande Gençosman, Tarık Karabey’i Mert Demirci, Berfin Karabey’i Melis Göçmen, Ceyda Karabey’i Yağmur Atmaca,  Miran (Çınar) Karabey’i Emir Keskin, Ayhan’ı Tuğba Balkır canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökçe Bahadır iddialı dizi “Geleceğe Mektuplar”la anlaştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir