1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cihangir Ceyhan ve Erkan Petekkaya’lı “Yankı” dizisine 2 flaş isim

Yönetmen ve senarist Ozan Aksungur’un TRT tabii için çekeceği “Yankı” kod adlı dizinin kadrosuna peş peşe güçlü oyuncular katılıyor. 

Cihangir Ceyhan ve Erkan Petekkaya’lı “Yankı” dizisine 2 flaş isim

“Banka soymanın en kolay yolu nedir? Banka sahibi olmaktır” mottosunun peşine düşen “Yankı” dizisi 2001 krizine giden süreçte yaşanan banka hortumlamalarını ele alıyor. Dönemin siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel çatışmalarının yansıtıldığı dizide Cihangir Ceyhan yoksul bir aileden geldiği ve babasız büyüdüğü halde kariyer basamaklarını tırmanmayı başarmış parlak ve hırslı bir banka yöneticisi Eray’ı canlandırıyor.

Merakla beklenen dizide Erdal Küçükkömürcü güçlü bir iş adamı olan Güven karakterini, Ragıp Savaş büyük bir medya grubunun genel yayın yönetmeni Cemal’i, Duygu Sarışın bankada Eray’ın rakibi Aylin’i canlandıracak.

Erkan Petekkaya dizide Teoman karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Karanlık bir adam olan Teoman, emekli bir askerdir. 10 bölümlük dizide piyasa manipülasyonlarının, servet operasyonlarının ve bu amaçla kullanılan mekanizmaların cesaretle ele alındığı dizide döneme damga vuran toplumsal olaylar sürükleyici bir olay örgüsüyle işleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Kıratlı’nın partneri Hasan Denizyaran oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir