1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ceyda Düvenci'nin esprisi Çok Güzel Hareketler ekibini kızdırdı

Kıbrıs'ta düzenlenen Moon Life Ödül Töreni'nde gecenin sunuculuğunu yapan Ceyda Düvenci'nin sözlerine Çok Güzel Hareketler programının oyuncuları bozuldu.

Ceyda Düvenci’nin esprisi Çok Güzel Hareketler ekibini kızdırdı

Ceyda Düvenci Kıbrıs’ta düzenlenen Moon Life Ödül Töreni’nin sunuculuğunu yaptı. Ünlü oyuncunun Çok Güzel Hareket isimli komedi programının ödülünü alırken yaptığı espri ekibin tepkisine neden oldu. Düvenci “Ben sadece şunu söyleyeyim En az konuşana ödül vereceğiz” dedi. O sırada elinde mikrofonla konuşmaya hazırlanan Atılay Yılmaz, Düvenci’nin sözlerine alındı ve “O zaman iyi akşamlar diliyoruz. Sağ olun” dedi.

Ekip elden ele mikrofonu konuşmadan gönderince Ceyda Düvenci “Bu kadar efektif olacağımı hiç bilmiyordum, hayır olmaz, şaka yaptım” diyerek yaşanan duruma şaşırdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman 11 milyonluk hesabını sildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir