1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ceyda Düvenci’den sevgilisi Güçlü Mete’ye aşk ilanı

Usta radyocu Güçlü Mete’den sonra sevgilisi Ceyda Düvenci de sosyal medyadan aşk ilanı yaptı.

Ceyda Düvenci’den sevgilisi Güçlü Mete’ye aşk ilanı

Ceyda Düvenci ile Güçlü Mete’nin sürpriz aşkı tam gaz sürüyor. Mutlu çift beraberliklerini sosyal medyadan yaptıkları romantik paylaşımlarla dosta düşmana ilan ediyor. Güçlü Mete 16 Nisan’da “Yaşamın bir mucizesi.. 16 Nisan’da ailesine, bu sene benim hayatıma Ceyda doğar. Nice mutlu yaşlara sevgilim” mesajıyla Ceyda Düvenci’ye olan sevgisini dile getirmişti.

Ceyda Düvenci de Güçlü Mete’nin yaş gününde yoruma kapatığı gönderisinde şu mesajı paylaştı “İyi ki doğdun sevgilim… 🎂❤️🔥 Biliyorum ki hayatına nezaketinle, zekanla, sevginle ve hassasiyetinle dokunduğun herkes için çok kıymetlisin. Benim içinse; iyi ki doğdun ve iyi ki kalbine düştük önce. Aklın öngörmediğini kalp öngörürmüş. İyi ki kalbinin peşinden gittin ki biz olduk bu sayede… Biz olmak hayatın en güzel mucizesiymiş ❤️ Seni çok seviyorum❤️…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı dizisinin Hakime hanımından çok konuşulacak gönderme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir