1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ceyda Ceren Edis ile Melih Özkaya “Alaca” dizisinde

Nöbetçi Yapım, Mediahub ve Globalsphere imzalı "Alaca" dizisi ilk olarak Bosna Hersek’te yayınlandı.

“Alaca” dizisi Ceyda Ceren Edis ile Melih Özkaya’yı başrolde buluşturdu

Paket dizi olarak çekimleri tamamlanan “Alaca”da Ceyda Ceren Edis ile Melih Özkaya’yı başrolü paylaşıyor. Hakan Alak’ın süpervizörlüğünü üstlendiği “Alaca”nın yönetmen koltuğunda Tuğba Alkın ve Eren Nayir oturuyor. İlk olaral Bosna Hersek’te ekran yolculuğa başlayan dizinin Alaca’sı Ceyda Ceren Edis “Siccin 7” filminde de rol aldı. Yeni sezon için proje görüşmeleri yapan yetenekli oyuncu Kocaeli Körfez  Belediyesi’nin 2. Genç Kısa Film Festivali’nde “Umut Vaadeden Genç Oyuncu Ödülü”ne layık görüldü.

Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Yavuz Topoyan, Ufuk Kaplan ve Levent Akkök’ün oyuncu kadrosunda yer aldığı “Alaca” dizisinin konusuna gelince; Dalyan’da mütevazı bir evde, annesi Emel ve babası Faruk’la birlikte yaşayan Alaca, masum, güzel, yetenekli ve çalışkan bir genç kızdır. Ailesinin maddi durumunun iyi olmaması sebebiyle üniversiteye gidememiş, erken yaşta çalışma hayatına başlamak zorunda kalmıştır.

Ancak ne var ki; Dalyan’da küçük dünyasında mutlu olan Alaca’nın hayatı hiç beklemediği bir anda alt üst olacak. Alaca, aslında yıllarca babası bildiği Faruk’un değil, zengin ve ünlü bir doktor olan Baki’nin kızıdır. Hayatı ile ilgili gerçeklerden bihaber yaşayan Alaca, günün birinde; unutamadığı aşkı Kenan’ın Dalyan’a gelmesi ve sonrasında gerçekleşecek olan olaylar sebebiyle kendini bir mücadelenin içinde bulacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Prens’in yazarı Kerem Özdoğan “Bir Aşk Masalı” dizisinin “Ateş”i oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir