1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çetin Tekindor ile Öznur Serçeler "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı?

Geçen cuma akşamı "Yalı Çapkını" dizisinin 3. sezondaki ilk bölümü seyirci ile buluştu.

Çetin Tekindor ile Öznur Serçeler “Yalı Çapkını”ndan ayrıldı mı?
“Yalı Çapkını” dizisi 3. sezonunda da cuma akşamlarına damga vurmaya devam edecek. OGM Pictures imzalı dizinin yeni sezonu 2 yıllık zaman atlamasıyla başlamış, dizinin tutkulu aşıkları Seyran (Afra Saraçoğlu) ile Ferit’in (Mert Ramazan Demir) kalpleri bir olsa da ayrılması seyirciyi sarsmıştı. Yenilenen hikayede Ferit Korhan’ın dedesi Halis Korhan’ın (Çetin Tekindor) ve evin gelini Asuman’ın (Öznur Serçeler) hikayede yer almaması dikkat çekmişti.
Bu durumun nedeni merak konusu oldu. Çetin Tekindor‘un adı dizinin jeneriğinde yer alırken Öznur Serçeler‘in adının olmaması da diğer merak edilen yeni gelişme oldu. Ancak gelen haberlere göre her iki oyuncu için de gündemde bir ayrılık yok. Hem Çetin Tekindor, hem de Öznur Serçeler ilerleyen bölümlerde dizide alacak.
thumbnail
Önerilen Yazı
“Güzel Aşklar Diyarı”, “Kızıl Goncalar”a rakip oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir