1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cengiz Bozkurt “Hayat Hırsızı” dizisinde

Hilal Saral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı “Avenida Brasil” dizisinden uyarlanan kod adı “Hayat Hırsızı” dizisi temmuz ayının ikinci haftası sete çıkacak.

Cengiz Bozkurt “Hayat Hırsızı” dizisinde

“Hayat Hırsızı” dizisi NOW’ın yeni sezondaki iddialı dizilerinin başında geliyor. Aybike Ertürk’ün yazdığı Ay Yapım imzalı dizide Cemre Baysel “Leyla” rolüyle başrolü oynayacak. Güzel oyuncunun partneri için Alperen Duymaz imza aşamasında… Oyuncu görüşmeleri süren dizinin kadrosuna çok değerli bir oyuncu daha katıldı.

Geçen sezon “Teşkilat”ta oynayan Cengiz Bozkurt “Hayat Hırsızı”yla anlaştı. Başarılı oyuncu Ay Yapım imzalı dizide “Selman” rolünü canlandıracak ve dizide ünlü futbolcu Tufo’nun babasına hayat verecek. Dizi etkileyici diliyle çok güçlü bir intikam hikâyesinin etrafında aile ilişkilerini sorgulayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Şampiyonlar-Satrancın Gizemli Taşları” filmi sete çıktı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir