1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cem Gelinoğlu, Bahar Şahin ve Yusuf Çim “Yüzde İki” dizisinde

25 Film’in Cem Gelinoğlu, Bahar Şahin ve Yusuf Çim’in başrollerini paylaşacağı “Beyaz Yaka” dizisinin adı “Yüzde İki” olarak değiştirildi.

Cem Gelinoğlu, Bahar Şahin ve Yusuf Çim “Yüzde İki” dizisinde

Cem Gelinoğlu, Bahar Şahin ve Yusuf Çim TRT tabii için çekilecek olan “Yüzde İki” adlı komedi dizisinde başrolleri paylaşacak. Ay sonunda Antalya’da sete çıkacak, daha sonra İstanbul’a taşınacak  olan 25 Film imzalı dizinin okuma provası geçen Perşembe yapıldı. Aynı zamanda senaryoyu da Murat ve Eray Kaman’la beraber yazan Koray Şahin dizinin yönetmen koltuğunda oturacak.

25 dakikadan oluşan 10 bölümlük dizide Cem Gelinoğlu “Yiğit Ekmekçioğlu”, Bahar Şahin “Merve Ekmekçioğlu”, Yusuf Çim “Emir”, Müfit Kayacan “Kadri Kaya”, Şinasi Yurtsever “Metin Demir”, Eray Kaman “Selçuk Işık”, Utku Ateş “İlkay” rollerine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özgü Namal Oscar adayı yönetmen İlker Çatak’ın filmiyle dünya sinemasında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir