1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cansu Dere'den flaş proje; Şehrazat oluyor

Başarılı oyuncu Cansu Dere, dünyanın dört bir yanında ses getirecek yeni bir projeyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cansu Dere’den flaş proje; Şehrazat oluyor

Cansu Dere, sonunda kararını verdi. Çok sayıda dizi ve film teklifi alan ülkemizin gözde kadın starlarından Cansu Dere Şehrazat‘ta karar kıldı ve Bozdağ Film’le el sıkıştı. Dere, Tabii platformu için çekeceği dijital dizi “1001 Gece Masalları”nda Şehrazat’ı canlandıracak. Hayatta kalmak ve Sultan Şehriyar’a gerçekleri göstermek için 1001 gece masallarını anlatan Şehrazat’ın destansı hikayesi için hazırlıklara başlandı.

Öykü ve senaryosu Atilla Engin’e ait olan dizinin önümüzdeki aylarda sete çıkması planlanıyor. Dizi için kurulan dev plato ve dekorların hazırlıkları başladı. Öte yandan şimdiye kadar Ezel, Anne ve Sadakatsiz gibi unutulmaz dizilerle adını hafızalara kazıyan Cansu Dere Şehrazat’ın çekimlerinin hemen ardından ekranlara dönecek. Dere’nin gündeminde etkileyici bir kadın draması olan Limon Film’in “Körebe” dizisi var.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kör Nokta dizisi için final kararı alındı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir