1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman'lı El Turco Gain'de yayınlanacak

Ay Yapım'ın Macaristan'da İngilizce çekilen dev prodüksiyonlu dizisi "El Turco"nun yayınlanacağı platform belli oldu.

Can Yaman’lı El Turco Gain’de yayınlanacak

Ay Yapım imzalı El Turco, 1683 yılında Osmanlı İmparatorluğu‘nun Viyana’yı kuşattığı yıllarda Yeniçeri askeri Hasan Balaban’ın ağır yaralı halde İtalya’nın Moena kabasına sığınmasıyla başlıyor. Kerem Deren ve Çisil Hazal Tenim‘in kaleme aldığı 6 bölümlük dizide Hasan Balaban’ı ünlü aktör Can Yaman canlandırıyor. Uluç Bayraktar’ın yönettiği, görüntü yönetmenliğini Tolga Kutluay’ın yaptığı dizi ülkemizde 2025’in ilk aylarında kaliteli içeriğe önem veren Gain’de yayınlanacak.

Orhan Yeniaras’ın “El Turco– 2. Viyana Kuşatması’nın Bilinmeyen Yönleri” kitabından yola çıkılarak çekilen dizi için aylarca hazırlık yapan Can Yaman 21 Ekim’de Cannes’da düzenlenen etkinlikte dünya basınının karşısına çıkacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir