1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman ve Meryem Uzerli’nin afişi ünlü Calton Cannes Oteli’ne asıldı

Dünyanın dört bir yanındaki önde gelen televizyoncuları ve format sahiplerini buluşturan dev TV fuarı MIPCOM bu yıl Cannes’da 21 ile 24 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor. Can Yaman ve Meryem Uzerli de fuara katılıyor.

Can Yaman ve Meryem Uzerli’nin afişi ünlü Calton Cannes Oteli’ne asıldı

MIPCOM’a her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli dizi film yapımcıları, dağıtım şirketleri ve ünlü oyuncularımız çıkarma yapıyor. Bu senenin en görkemli davetlerinin başında madd Entertainment şirketinin dağıtımı üstlendiği  “Ru” ve “El Turco” dizilerinin ekiplerinin Variety ile beraber Calton Cannes Oteli’nde peş peşe düzenleyeceği iki önemli toplantı geliyor.

Merakla beklenen Her iki etkinliğe de dünyaca ünlü iki star oyuncumuz İtalya’da kariyerine devam eden Can Yaman ve önümüzdeki günlerde Şakir Paşa Hanedanı dizisiyle seyirci karşısına çıkacak Meryem Uzerli katılacak.

Yarın saat 18.00’de önce El Turco’nun kokteyli yapılacak. 18.20’de Can Yaman, Kerem Çatay, Ateş İnce ve Variety temsilcisi dünya basınının sorularını yanıtlayacak. Ardından da Meryem Uzerli “Ru” dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy, Ateş İnce ve Variety temsilcisi’yle düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bir Cumhuriyet Şarkısı’nın Ankara galası tarihi yeniden canlandıracak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir