1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman Sandokan'ın çekimi için Madagaskar yolcusu

İtalya'nın simge projelerinden Sandokan'ın yeni versiyonunda başrol oynayan Can Yaman 8 bölümlük dizinin son çekimlerini tamamlamaya hazırlanıyor.

Can Yaman Sandokan’ın çekimi için Madagaskar yolcusu

Can Yaman Gossip Girl’ün yıldızı Ed Westwick ve özellikle Mumya film serileriyle tanınan John Hannah‘ın da aralarında olduğu dünyaca ünlü star isimlerle kamera karşısına geçtiği “Sandokan” dizisi için 3,5 ay boyunca yoğun bir tempoda çalıştıktan sonra kısa bir tatil molası vermişti. Ailesi ve kariyerinin ilk günlerinden beri hiç ayrılmadığı çalışma arkadaşlarıyla Mikonos adasında tatil yapan yakışıklı oyuncu sezonun yorgunluğunu attı.

Can Yaman, şimdi de Roma ve Kalabriya‘daki çekimleri tamamlanan dizinin kalan 10 günlük çekimi için Madagaskar‘a gitti. jJan Maria Michelini’nin yönettiği dev prodüksiyonlu 8 bölümlük dizinin ardından Can Yaman’ın yine çok konuşulacak bir anlaşma yapacağı konuşuluyor. Ülkemizi başarıyla temsil eden Yaman’ın Ay Yapım imzalı El Turco dizisi de 2025’te seyirciyle buluşacak.
thumbnail
Önerilen Yazı
C Takımı 2 filminin çekimleri tamamlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir