1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Yaman Mipcom’da El Turco tanıtımına katılacak

Oyunculuk kariyerine İtalya’da devam eden ve rol aldığı dev projelerle adından söz ettiren Can Yaman Fransa’da düzenlenen Mipcom Fuarı’na katılacak.

Can Yaman Mipcom’da El Turco tanıtımına katılacak

Can Yaman’ın Disney Plus için çektiği ancak daha sonra platformun kısa bir süre yerli piyasadan çekilmesi üzerine hakları yapım şirketi Ay Yapım’a devredilen El Turco dizisi merakla bekleniyor. Kerem Deren ve Çişil Hazal Tenim’in kaleme aldığı dizi Macaristan’da çekildi. Başarılı yönetmenlerimizden Uluç Bayraktar’ın İngilizce çektiği dizinin görüntü yönetmenliğine Tolga Kutluay imza attı. Osmanlı askeri Hasan Balaban’ın İtalya’nın Moeno kasabasında 17. Yüzyılda bir halk kahramanına dönüşme hikâyesini konu alan dizinin ilk tanıtımı 21 ve 24 Ekim tarihleri üzerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek Mipcom Fuarı’nda yapılacak.

9 farklı ülkeden oyuncunun yer aldığı El Turco’nun başrol oyuncusu Can Yaman, dizinin 21 Ekim saat 18:00’de Cannes Carlton Grand Salon’da düzenlenecek özel etkinliğine katılacak. Dünya dağıtımı Madd şirketi tarafından yapılan dizinin ilk görüntülerinin yayınlanacağı tanıtımın heyecanını yaşayan yakışıklı oyuncu Variety’de verdiği röportajda “El Turco”nun Macaristan’da çekilmesi  oldukça zorlu ve bazen yorucuydu. Bir atlet gibi yaşamak zorundaydım. At binmek, kılıcı mükemmel kullanmak, dövüşmek vb. birçok beceri edinmem gerekiyordu… İngilizcemi tazelemem gerekiyordu ve uluslararası bir oyuncu kadrosuyla tamamen farklı bir tür olduğu düşünüldüğünde, genel olarak bir aktör olarak kendimi sınırlarıma zorlamam gerekiyordu. Bunu dünyayla paylaşmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Çelikkol’lu “Ayrılık Da Sevdaya Dahil”in kadrosu tamamlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir