1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Ulkay Annem Ankara dizisinin yeni yönetmeni oldu

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'ün başrollerini paylaştığı Annem Ankara dizisi kasım ayında seyirciyle buluşacak. 

Can Ulkay Annem Ankara dizisinin yeni yönetmeni oldu

Can Ulkay Annem Ankara dizisinin yeni “Annem Ankara” bu sezonun en iddialı dizilerinin başında geliyor. Afişi yayınlanan BKM imzalı dizi 3 çocuklu güçlü bir kadının etkileyici hikâyesini anlatıyor. İlk iki bölümünü Faruk Teber’in yönettiği dizi 1990’lı yıllarda Başkent Ankara’da geçiyor. Dizinin kurucu yönetmeni Faruk Teber 3. bölümden itibaren görevini Can Ulkay’a devredecek.

Kasım ayında yayınlanacak dizide başrolleri Bergüzar Korel (Zuhal) ile Mehmet Günsur (Hasan) paylaşıyor. Korel ve Günsür’e dizide Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak, Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal, Mehmet Can Akça ve Yasin Pehlivan eşlik ediyor.

 

Yazı Kaynakları

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir