1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Can Kızıltuğ “Kızıl Goncalar”a veda ediyor

Gold Film’in NOW için çektiği fenomen dizi “Kızıl Goncalar”ın yarın 38. Bölümü yayınlanacak.

Can Kızıltuğ “Kızıl Goncalar”a veda ediyor

“Kızıl Goncalar” dizisi yarın akşam 38. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Şükrü Necati Şahin’in yazdığı, Ömür Atay’ın yönettiği fenomen diziye yeni oyuncular gelecek ve peş peşe ayrılıklar yaşanacak.

“Kızıl Goncalar”ın aynı zamanda müzisyen kimliğiyle de tanınan Can’ı Can Kızıltuğ fragmanda da yer aldığı gibi hazin bir sonla ekibe veda edecek. Dizide Aziz (Settar Tanrıöğen), Şirin’in (Selinay Taşol) gizli oyununu anlayınca Can’ı, Selim’den (Erol Afşin) şüphelenen Cüneyd’e (Mert Yazıcıoğlu) korkunç bir tuzak kurmakta kullanmaya karar verir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Pelin Uluksar ile Recep Usta Fenerbahçe özel formasını tanıttı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir