1. Anasayfa
  2. Dizi

“Can Borcu” dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı

Atv’nin NTC Medya imzalı dizisi “Can Borcu”nun okuma provası 29 Ekim Salı günü yapılacak.

“Can Borcu” dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı

“Can Borcu” NTC Medya’nın yeni iddialı projesi… Kasım ayının ilk haftası sete çıkması planlanan dizinin senaryosu Onur Uğraş imzası taşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı oturacak. Hazırlıkları devam eden dizinin salı günü okuma provasında oyuncular bir araya gelecek.

Etkileyici bir kadın draması olan “Can Borcu”nda Bülent İnal “Serkan, Ebru Özkan “Handan”, Mine Tugay “Emel”, Ragıp Savaş “Celal”, Selen Soyder “Sude”, Cüneyt Mete “Yaşar”, Goncagül Sunar “Şükran”, Dora Dalgıç “Doğa”, Çağla Boz “Yasemin”, Demircan Kaçel “Ferit”, Berna Cındıl “Defne”, İlber Kaboğlu “Rüzgar”, Elçin Atamgüç “Rabia”, Nurşin Demir “Necmiye”, Ali Yerlikaya “Sadık”, Velatnu Aydın “Eko”, Lara Aslan “Biricik”, Onur Gözeten “Efe” rollerine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gelin Takımı filmi ilk haftasında 74 bin gişe yaptı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir