1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Camdaki Kız”ın yönetmeni ve başrol oyuncusu “Mukadderat”ta buluştu

Erdi Işık’ın yazdığı, Nadim Güç’ün yönettiği “Mukadderat” filminin çekimleri dün Kastamonu Cide’de başladı.

“Camdaki Kız”ın yönetmeni ve başrol oyuncusu “Mukadderat”ta buluştu

Unutulmaz dizi “Camdaki Kız”ın yönetmeni Nadim Güç ile projenin Feride’si Nur Sürer “Mukadderat” filminde buluştu. Erdi Işık’ın yazdığı filmde Nur Sürer, eşi Recep’in ölümünün hemen ardından evlenmek isteyen oldukça renkli bir kadın olan Sultan’a hayat veriyor. Eğlenceli bir dili olan filmin setinden Nadim Güç, “Bugün kendimi çok şanslı hissediyorum!” notuyla ilk kareyi paylaştı.

Görüntü yönetmenliğini Barış Işık’ın yaptığı ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde Nur Sürer’e Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Şerif Erol, Gülçin Kültür, Osman Alkaş, Sacide Taşaner, Cem Zeynel Kılıç ve Şirin Sultan Saldamlı gibi birbirinden başarılı oyuncu eşlik ediyor. “Mukadderat” filmine usta oyuncu Necmettin Çobanoğlu da konuk oyuncu olacak. Filmin çekimlerinin temmuz ortasında bitmesi planlanıyor.

Filmin oyuncuları Nur Sürer, Aslıhan Gürbüz ve Şirin Sultan Saldamlı dün film setinden fırsat bulup Milli Takım’ımızın Portekiz’le oynadığı maçı izledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yeni yayın dönemi için hangi yapım şirketi, hangi yeni dizileri hazırlıyor?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir