1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çakallarla Dans 7’ye bir flaş transfer daha... Doğukan Polat kadroda

Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin gişe rekortmeni film serisi Çakallarla Dans’ın yedinci filmi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Çakallarla Dans 7’ye bir flaş transfer daha… Doğukan Polat kadroda

“Çakallarla Dans” serisinin gelen yoğun istek üzerine 7. Filmi çekiliyor. Murat Şeker’in yönettiği ve yol arkadaşı Ali Tanrıverdi’yle beraber yazdığı serinin yeni filmi bu yaz çekilecek. Pandemi sonrası sinema seyircisinin salonlara dönmesine katkı sağlayan serinin 7. Filminin ilk büyük transferi Yalı Çapkını’nın Kazım Ağa’sı Diren Polatoğulları’ydı.

Çakallarla Dans 7’ye bir flaş transfer daha yapıldı. Doğukan Polat merakla beklenen filmle anlaştı. Başarılı oyuncu filmde polis Mansur karakterine hayat verecek. Diren Polatoğulları ile Doğukan Polat geçen yıl “Yalı Çapkını” dizisinde de buluşmuştu. Polat filmin yapım şirketinde senarist Ali Tanrıverdi, yapımcı Hülya Şeker ve filmin oyuncusu Didem Balçın‘la pasta kesti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aldatmak” dizisinin finalinde adalet yerini buluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir