1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağrı Şensoy Manchester United ve partneri Mlily ile reklam anlaşması imzaladı

“Kuruluş Osman” dizisinde Cerkutay’ı Çağrı Şensoy, Manchester United ve partneri Mlily ile reklam anlaşması imzaladı: Ünlü oyuncu Old Trafford’da kamera karşısına geçti.

Çağrı Şensoy Manchester United ve partneri Mlily ile reklam anlaşması imzaladı

ÇağŞensoy, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Manchester United ve partneri Mlily ile bir reklam anlaşması imzaladı. Bu kapsamda, Old Trafford Stadyumu ve çevresinde İngiliz çekim ekibi ile birlikte iki gün süren bir reklam filmi çekimi gerçekleştirildi.

Çekimlerin ardından Manchester United’ın davetiyle futbolcuların antrenmanına katılan Şensoy, daha sonra Manchester United-Fulham maçını locadan izledi. Ayrıca, Manchester United’ın efsane futbolcularıyla bir araya gelen Şensoy, bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak ölümsüzleştirdi.

Dünyada 110 ülkede izlenen Kuruluş Osman dizisinde Cerkutay karakterini canlandıran Çağrı Şensoy, dünya genelinde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Özbekistan’da bir televizyon programına katılan Şensoy, Manchester’daki reklam çekimleri ardından önümüzdeki günlerde Rusya’da Kazan Film Festivali’nin açılışını yapacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Harika Çılgınlar’da Cem Yiğit Üzümoğlu’nun partneri Denise Capezza oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir