1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağrı Atakan "Deha" dizisiyle anlaştı

Fenomen diziler “Çukur” ve “Yargı”yla dikkatleri üzerine çeken Çağrı Atakan’ın yeni adresi belli oldu.  

Çağrı Atakan “Deha” dizisiyle anlaştı

“Deha” dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezonun en çok merak edilen dizilerinin başında gelen projede Aras Bulut İynemli “Devran” adlı matematik dâhisini canlandıracak. Umut Aral’ın yöneteceği dizinin kalabalık oyuncu kadrosuna Çağrı Atakan da katıldı.

Çağrı Atakan Cengiz’le beraber otopark işleten, Devran’ın (Aras Bulut İynemli) bağını koparmadığı babası İskender’in eski ortaklarından Kadir’e hayat verecek. Deha’da özellikle İskender ve İskender’in 2. Eşi Aysel rollerine kimlerin hayat vereceği merak konusu… Geçen sezon henüz belediye başkan adayı olmadan Erdal Beşikçioğlu’nun adının geçtiği İskender rolü için Uğur Polat ve Fırat Tanış’ın da aralarında olduğu ünlü aktörlerle görüşüldüğü konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yeşilçam’ın usta yönetmeni Yıldırım Yanılmaz’ı kaybettik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir