1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağlar Ertuğrul “Kalpazan”ın modern Arsen Lüpen’i

Magarsus’ta hayat verdiği Turgut rolüyle ters köşe bir seçim yapan Çağlar Ertuğrul “Kalpazan”da da seyirciyi şaşırtacak.

Çağlar Ertuğrul “Kalpazan”ın modern Arsen Lüpen’i

Kalpazan dizisi sete çıkıyor. Atatürk filmleri başta olmak üzere imza attığı başarılı projelerle adından söz ettiren Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği dizinin Adem’i Timuçin Esen’le abi kardeş’i canlandıracak olan Çağlar Ertuğrul farklı ve iddialı bir karakterle seyirci karşısına çıkacak.

Kulislerden sızan bilgilere göre dizinin Kartal’ı sahip olduğu özelliklerle efsane Fransız roman karakteri Arsen Lüpen’e benziyor. Karizmatik bir sahtekâr olan Kartal, çok temiz bir adam olan abisinin tam tersi kılıktan kılığa girebilen, ağzı çok iyi laf yapan ikna kabiliyeti çok yüksek, profesyonel bir yalancı ve tam bir kadın avcısıdır. Ta ki Ayşe (Deniz Baysal) gibi kendisinden çok farklı bir kadınla yakınlaşana kadar…

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kirli Sepeti”nin Defne’si Gizem Kala oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir