1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağlar Ertuğrul “Kalpazan”a “Magarsus” molası verecek

O3 Medya’nın Show TV için çektiği “Kalpazan” dizisinin çekimleri devam ediyor. Afiş çekimi yapılan dizi Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal’ı buluşturdu.

Çağlar Ertuğrul “Kalpazan”a “Magarsus” molası verecek

Çağlar Ertuğrul “Kalpazan” dizisinde ikonik karakter Arsen Lüpen’e benzeyen sevimli bir dolandırıcıya hayat veriyor. Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal’ın buluştuğu dizinin ekim ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Afiş çekimi de yapılan Kalpazan’a Çağlar Ertuğrul “Magarsus” dizisinin çekimleri nedeniyle bir ay ara verecek.

Blutv’nin ilk sezonu büyük ilgi gören ödüllü dizisi “Magarsus” ekim ayında sete çıkacak. Çağlar Ertuğrul, Adana’da çekilen dizide Merve Dizdar ve Berkay Ateş’le başrolleri paylaşıyor. Ayın 18’sine kadar 2 bölümünün tamamlanması planlanan Kalpazan’daki sahnelerini çekecek olan Çağlar Ertuğrul “Magarsus” için kamera karşısına geçecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hayal Köseoğlu “Hudutsuz Sevda”nın okuma provasına neden katılmadı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir