1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy’dan “Eşref Rüya” dizisi için rekor anlaşma; bölüm başı ücreti 3,5 milyon TL

Geçen sene Ay Yapım’la Gaddar dizisi için bölüm başına 2 milyon TL’ye anlaşan Çağatay Ulusoy bugün akşam üstü Tims&B ile anlaştı. Anlaşmanın detaylarıyla ilgili kulislerde dolaşan bilgiler ise dikkat çekti.

Çağatay Ulusoy’dan “Eşref Rüya” dizisi için rekor anlaşma; bölüm başı ücreti 3,5 milyon TL

Çağatay Ulusoy yurt dışı satışı yüksek oyuncuların başında geldiği için yapımcıları peşinden koşturmaya devam ediyor. Yakışıklı oyuncu bu sezon için Ay Yapım’dan “İşgal Günlerinde Aşk”, OGM Pictures’dan “Halef”, Bozdağ Film’den TRT için çekilmesi planlanan mafya polisiye dizisi “Bir Zamanlar İstanbul” için teklif almıştı.

Ancak Çağatay Ulusoy bu akşam üstü Tims&B ile anlaştı. Anlaşma yapılır yapılmaz da “dev anlaşma” başlığıyla basın duyurusu yayınlandı. Kulislerden sızan bilgilere göre Çağatay Ulusoy’a teklif edilen bölüm başı ücret 3,5 milyon TL… Bu rakamın şu ana kadar bir aktörün aldığı en yüksek ücret olması da dikkat çekiyor. Ulusoy geçen sezon da Ay Yapım’dan Gaddar için aldığı ve eklentileriyle 2,5 milyona ulaşan bölüm başı ücretiyle de çok konuşulmuştu.

Kendi rekorunu kıran Çağatay Ulusoy’un daha sonra açıklanacağı duyurulan dizinin detayları ise şöyle; dizinin adı “Eşref Rüya”… Senaristliğini Ethem Özışık’ın yaptığı dizi televizyon için çekilecek. Görüşülen kanallar arasında Kanal D de var. Dizide 14 yaşında bir tamirci çırağı olarak çalışan Eşref’in çocukken görüp aşık olduğu ve Rüya adını taktığı kızın, yıllar sonra çok güçlü bir adama dönüştükten sonra karşısına düşmanı olarak çıkma hikâyesini etkileyici bir dille anlatıyor. Dizinin aynı zamanda şarkı da söyleyen başrol kadın yıldızı Nisan’a kimin hayat vereceği ise merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
İrem Sak’ın acı günü…  Babası Dr. Şemsettin Sak’ı kaybetti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir