1. Anasayfa
  2. Dizi

Burcu Cavrar Şehrazat dizisinin “Şirin”i oldu

Son olarak "Ömer" dizisindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Burcu Cavrar’ın yeni adresi Şehrazat kod adlı dizi oldu.

Burcu Cavrar Şehrazat dizisinin “Şirin”i oldu

Şehrazat dizisi OGM Pictures’ın yeni iddialı dizisi olarak şimdiden merakla bekleniyor. Çağrı Vila Lostuvalı’nın yöneteceği dizinin okuma provası dün yapıldı. Simay Barlas (Şehrazat), İsmail Hacıoğlu (Kubat) ve Aytaç Şaşmaz’ı (Ferhat) buluşturan dizide Kubat’ın eşi Şirin’e başarılı oyuncu Burcu Cavrar hayat verecek.

Hafta sonu sete çıkması planlanan dizide büyük beyi usta aktör Tamer Levent canlandıracak. Şehrazat’ın babası Cemşit’e Şehsuvar Aktaş’ın hayat vereceği dizide Şehrazat ablası Hümeyra’yı Pınar Çağlar Gençtürk oynayacak. Pelin Gülcan, Lara Bulut Tecim ve Batuhan Özbay’ın yazdığı Şehrazat’ın isim hakları NGM’de olduğu için değişeceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bahar dizisinde flaş ayrılık; Başhekim Süreyya Biçer’den erken veda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir