1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’lu “Bir Gece Masalı” sezona hızlı başladı

Yeni yayın döneminin ilk dizisi NGM imzalı “Bir Gece Masalı” dört koldan birden hedefi 12’den vurdu.

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’lu “Bir Gece Masalı” sezona hızlı başladı
Screenshot

“Bir Gece Masalı” dün akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı NGM’nin merakla beklenen dizisi hem ekranda, hem sosyal medya, youtube ve google’da, hem de yurt dışında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Okulların da henüz açılmamasının etkisiyle TVR’ın yani ekran başındaki televizyon seyircisi yüzdesinin düşük olması ve TRT’nin şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın anısına çekilen en güçlü filmlerinden “Aybüke”yi yayınlamasına rağmen “Bir Gece Masalı” 5 reytinge yaklaştı. Dizi tüm seyircilerde 4.67, AB sosyoekonomik statüde 4.48 ve ABC1’de 4.84 reyting alarak, her 3 kategoride de 2. oldu.

Google aramalarda 100 binden fazla aranmayla birinci olan “Bir Gece Masalı” günlerdir X’de trendlerde… Dizinin Canfeza’sı Su Burcu Yazgı Coşkun İspanya’da 11,3 bin tweet’le trendlerde yer aldı. Endonezya’da da hem dizi, hem de başrol oyuncusu Burak Deniz en çok konuşularda yer aldı. Ayrıca dizinin ilk bölüm izlenme rakamı 1.2 milyon izlenmeyle youtube trendlerde 3. sırada yer aldı. “Bir Gece Masalı”nın ikinci bölüm fragmanı da beşinci oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Reha Özcan, Onur Berk Arslanoğlu ve Doğa Bayram “Yoksulluk” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir