1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Deniz ve Öykü Karayel’den yeni sinema filmi geliyor: Umami Kaynama Noktası

Yeni yayın döneminde başrolünü oynadığı “Şehrazad” adlı iddialı diziyle seyirci karşısına çıkacak olan Burak Deniz, Emre Şahin’in “Umami Kaynama Noktası” adlı filminde oynamaya hazırlanıyor.

Burak Deniz ve Öykü Karayel’den yeni sinema filmi geliyor: Umami Kaynama Noktası

Türk sinemasını uluslararası arenada başarıyla temsil eden Karga Seven Pictures’ın kurucularından yönetmen Emre Şahin, yeni bir film çekmeye hazırlanıyor. Şahin, Londra’nın ünlü bir restoranında geçen, karizmatik şef Andy Jones’ın hikâyesini anlatan “Boiling Point” filminin uyarlaması olan “Umami Kaynama Noktası” için ay sonunda sete çıkacak.Senaryosunu Can Cengiz’in yazdığı filmde Burak Deniz ile Öykü Karayel başrolleri paylaşacak. Başrolünü oynadığı Şehrazad dizisinin 3 bölümümü tamamlayan ve tatil arası veren Burak Deniz,  hızlı bir ön hazırlık ve prova sonrası kısa bir sürede çekilecek olan “Umami Kaynama Noktası” filminde “Sina” rolünü canlandıracak. Son olarak Ümit Ünal’ın “Evlilik” filmi için kamera karşısına geçen Öykü Karayel de filmde “Melis” karakateriyle kamera karşısına geçecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Rüzgâra Bırak” filmine bir Barış daha… Barış Aytaç kadroda
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir