1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Demir, Elif Doğan ve Gökçe Türkan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de

TRT1’in dev bütçeli dönem dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin 2. sezon çekimlerinin ön hazırlıkları sürüyor.

Burak Demir, Elif Doğan ve Gökçe Türkan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin ikinci sezon çekimleri için geri sayım başladı. Akli Film imzalı dizinin yapımcısı Emre Konuk yeni sezonda Ozan Dolunay’ın Ibenli Balian rolüne hayat vereceği dizinin kadrosuna ayrıca Uygar Özçelik’in “Kadı Fazıl”, Devrim Evin’in “Kral Amalrik” rolleriyle katıldığını açıkladı.

Dizinin önemli rollerinden biri için de başarılı oyuncu Burak Demir’le anlaşıldı. Daha önce yapım şirketinin “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinde de rol alan Burak Demir, acımasız bir şövalye olan “Renaud de Chatillon”a hayat verecek ve dizinin yeni sezonda dikkat çeken rollerinden birine imza atacak.

Sedat İnci’nin yönettiği diziye iki yeni kadın oyuncu da katılacak. Geçen sezon Dilin Döğer’in hikâyesi ilerlemediği için veda ettiği diziye Elif Doğan ile genç yetenek Gökçe Türkan katıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’na yeni oyuncular geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir