1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Dakak “Kara Dut” dizisinde

Uzun soluklu dizilerin başarılı yönetmeni Murat Saraçoğlu’nun yöneteceği Kara Dut dizisinin oyuncu görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Burak Dakak “Kara Dut” dizisinde

“Kara Dut” dizisi atv’nin yeni sezon işleri arasında yer alıyor. Tims&B’nin imza attığı diziyi başarılı yazar Sırma Yanık kaleme alıyor. Kişisel gelişim atölyesi olan, yazar Zuhal Erdem ve ailesinin hikâyesini anlatan dizinin belli olan oyuncuları İrem Helvacıoğlu (Zuhal), Engin Şenkan (Çetin), Aslı İnandık (Figen), Onur Gürçay (Onur Gürçay), Ebrar Karabakan (Begüm) ve Naz Elmas (Nihan)…

Dizinin kadrosuna ödüllü ve çok başarılı bir oyuncu daha katıldı. Burak Dakak, “Kara Dut”la imza aşamasında… Dakak dizide Zuhal’in 2. Numaralı kardeşi Aslı’nın partneri Bora’ya hayat verecek. Aslı’yı canlandıracak oyuncu henüz belli olmadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yılın magazin bombası… İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe yıllar sonra barıştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir