1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bülent Polat, Leyla Tanlar ve Derin İnce Siyah Kalp’te

Uluç Bayraktar’ın ilk bölümlerini yöneteceği Siyah Kalp dizisi Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilecek.

Bülent Polat, Leyla Tanlar ve Derin İnce “Siyah Kalp”te

Siyah Kalp Show TV’nin merakla beklenen dizilerinin başında… Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın patronu olduğu Tims&B’nin Ayfer Tunç’un yazdığı yeni dizisinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Ece Uslu dizide yıllar önce doğurduğu ve babalarının evine bıraktığı Melek ve Nuh adlı ikiz çocukların hasretini içten içe yaşayan ve geçmişindeki büyük gizemi geride bırakıp kendisine Samet Şansalan’la (Burak Sergen) evlenip Tarihi Şansalan Konağı’nda yeni bir hayat kuran Sumru’ya hayat veriyor.

Harika’yı Derin İnce oynayacak

Kulislerden sızan bilgiler göre zaman atlamasıyla başlayacak dizide Sumru’nun Samet Şansalan’dan olan çocuklarından Esat’a Genco Özak’ın hayat vereceği öğrenilmişti. Çiftin diğer çocuğu Harika’ya ise genç kuşağın yetenekli yıldızlarından Derin İnce hayat verecek.

Sevilay’a Leyla Tanlar hayat verecek

Geçmişteki sırların, yüzleşmelerin, intikam ve entrikanın iç içe geçtiği aile dizisinde Samet’in kardeşi Hikmet’i Esra Dermancıoğlu canlandıracak. Hikmet’in kızı Sevilay’ı ise güzel ve başarılı oyuncu Leyla Tanlar oynayacak.

Bülent Polat “Siyah Kalp”te

“Siyah Kalp” için adı geçen oyuncular arasında güçlü performansıyla her projesinde beğeniyle izlenen Bülent Polat da var. Polat dizide Bünyamin rolüyle seyirci karşısına çıkacak. “Siyah Kalp”te olaylar Samet’in oğlu Kerem’in Berlin’den gelmesiyle başlayacak. Kerem rolü için görüşmeler sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çakallarla Dans 7 bugün sete çıktı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir