1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bülent Ersoy Türkiye Güzeli İdil Bilgen’i Şabaniye’ye benzetti

Geçen çarşamba akşamı youtube’tan yayınlanan Miss Turkey yarışmasında 1. Seçilen İdil Bilgen’le ilgili tartışmalara Bülent Ersoy da katıldı.

Bülent Ersoy Türkiye Güzeli İdil Bilgen’i Şabaniye’ye benzetti

İdil Bilgen’in Türkiye’nin en güzel kızı seçilmesinin yankıları sürüyor. 24 yaşında ve 1.80 boyunda olan Bilgen sosyal medyada Kemal Sunal’ın unutulmaz kadın tiplemesi Şabaniye’ye benzetildi.

Tıp Fakültesi mezunu İdil Bilgen “ Türkiye Güzeli Çağla Şıkel’in programında eleştirilerle ilgili “Ülkemizde birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumlarını insanların kendi boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlarımız bunlar… Dolayısıyla ben bu yorumları hiç önemsemiyorum” dedi.

Bülent Ersoy da bu tartışmalara dahil oldu ve Türkiye güzeli İdil Bilgen’i ‘Şabaniye’ ye benzetti. Ersoy” Bu şimdi güzel mi? Babası büyükelçi, küçük elçi beni bağlamaz da… Bu çocuk biraz erkek suratlı… Şabaniye’ye benziyor. Çocuk genç çocuk kırmayalım, üzmeyelim çocuğu ama hatları biraz erkeksi… Çok erkek suratlı. Ben daha kadın hatlarını seviyorum. Benim için Güzel kadın Sibel Can’dır” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti sezonu reytinglerde zirvede açtı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir