1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bugün sete çıkan İlk ve Son dizisinde kim kimdir?

Blutv’nin senaryosunu başarılı senarist Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı “İlk ve Son” dizisi ekibi bugün sete çıktı.

Bugün sete çıkan İlk ve Son dizisinde kim kimdir?

‘İlk ve Son’un ikinci sezonu Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’yi başrollerde buluşturdu. Hakan Bonomo’nun yazdığı, Devrim Yalçın’ın yönettiği dizide Ulaş Tuna Astepe “Cihan”, Hazal Subaşı “Nilüfer” rolüne hayat veriyor. Ortaks Yapım’ın imza attığı dizinin çekimleri başladı.

Dizide 2014 yılında bir tatil bölgesinde tanışan, reklam ajansında çalışan Nilüfer ile özgür ruhlu bir yazar olan Cihan’ın 2014’te boşanma sürecine kadar geçen 10 yıllık süreç ele alınıyor. “İlk ve Son”da Azra Aksu, Nilüfer ile Cihan çiftinin kızları “Elif”e hayat veriyor.  Naz Göktan, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul ve Hakan Atalay’ın sürpriz rollere hayat vereceği dizide Cihan’ın anne ve babasını Sevil Akı ile Muhammet Uzuner, ablasını Neslihan Arslan oynuyor. “Nilüfer’in annesi”ni Senan Kara, dayısını Serhat Kılıç canlandırıyor. Sarp Leventoğlu dizide avukat, Serdar Orçin psikolog rolleriyle seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Siyah Kalp’in başrol oyuncusu Burak Tozkoparan oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir