1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bora Akkaş “Magarsus” dizisinin Yılmaz Kaya’sı oldu

Adana’da çekilen “Magarsus” dizisinin ikinci sezon hazırlığı tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak ekibe başarılı bir oyuncu daha katıldı.

Bora Akkaş “Magarsus” dizisinin Yılmaz Kaya’sı oldu

“Magarsus” blutv’nin sevilen dizilerinin başında geliyor. İlk sezonu çok sevilince ikinci sezonu yazılan dizinin 1 Ekim’de Adana’da başlayacak olan çekimleri kasım sonuna kadar devam edecek. Yunus Ozan Korkut’un hem yönetip hem de Mustafa Yürüktümen’le beraber yazdığı dizinin yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor.

Merve Dizdar, Berkay Ateş ve Çağlar Ertuğrul’un başrol oynadığı “Magarsus”a ikinci sezonunda Sezin Akbaşoğulları’nın ardından başarılı bir oyuncu daha katıldı. Bora Akkaş dizide “Yılmaz Kaya” karakterini oynayacak ve Sarıbahçe’de yaşayan sulama konusunda yüksek lisansı olan ziraat mühendisi olarak seyirci karşısına çıkacak. “Erşan Kuneri 2”de de rol alan Bora Akkaş ayrıca geçen cumartesi akşamı prömiyeri yapılan Demet Evgar’lı “Afife” oyununda sahne alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kürk Mantolu Madonna’nın Raif efendisi Salih Bademci oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir