1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

BKM’den Kanal D’ye bir bomba dizi projesi daha geliyor: Annem, Ankara

2024’e “İnci Taneleri” dizisiyle büyük bir atak yaparak giren Kanal D, yeni sezona BKM’nin yapımcılığında çok konuşulacak bir dizi projesi daha hazırlıyor.

BKM’den Kanal D’ye bir bomba dizi projesi daha geliyor: Annem, Ankara

Kanal D başarılı geçen bir sezonun ardından sonbahara birbirinden iddialı diziler hazırlıyor. Bu dizilerin başında “Annem, Ankara” adlı sürpriz proje geliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosuyla ekranda fark yaratacak olan dizi bir annenin çocukları için verdiği büyük mücadeleyi etkileyici bir dille ekrana taşıyacak.

Sarsıcı konusuyla izleyenleri derinden etkileyecek olan dizinin yapımcılığını BKM üstleniyor. Detayları önümüzdeki haftalarda netleşecek olan dizi Kanal D’nin reyting rekortmeni İnci Taneleri’nden sonra BKM’le yapacağı yeni ses getirecek dizi projesi olacak. Şimdiden merak uyandıran “Annem, Ankara” dizisi eylül-ekim aylarında seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yalan” dizisinden Anneler Günü’ne özel kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir