1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Berk Oktay görkemli gemide Rus hayranlarıyla buluştu

Bugüne kadar Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Savaşçı, Yasak Elma gibi unutulmaz dizilerin başarılı aktörü Berk Oktay, Sarayburnu’na demirleyen Astoria Grande isimli cruise gemisinde çok özel bir buluşmada yaşadı.

Berk Oktay görkemli gemide Rus hayranlarıyla buluştu

Berk Oktay geçmişte başrol kadrosunda yer aldığı MedYapım imzalı Yasak Elma dizisi Rusya’nın en büyük çevrimiçi stream platformu IVY’de yayınlanmasının ardından ülkede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Başarılı oyuncu geçtiğimiz akşam İstanbul’un en güzel limanlarından biri olan Sarayburnu’nda çok özel bir buluşmaya katıldı. Görkemli bir cruise gemisi olan Astroia Grande’yle İstanbul’u ziyaret eden Rus turistler, hayranı oldukları Berk Oktay’la düzenlenen görkemli bir organizasyonda bir araya geldi.

Astroia Grande’nin sahnesine çıkan Berk Oktay, Rus hayranlarının büyük bir merakla sorduğu soruları yanıtladı. Ünlü oyuncunun sevenleri fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Berk Oktay, 61 bölüm boyunca Çağatay Kuyucu rolüne hayat verdiği Yasak Elma’nın devam eden bu büyük başarısının çok sevindirici olduğunu belirtti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özgü Namal “Sarı Zarflar” filmi için Almanya’ya gidiyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir