1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Berk Atan Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor mu?

TRT'nin izlenme rekorları kıran dizisi Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu Berk Atan'ın projeye 5. sezonunda veda edeceği iddiası kulislerde dolaşıyor.

Berk Atan Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor mu?

Eskişehir Sivrihisar‘da çekilen Gönül Dağı dizisi TRT’nin en çok izlenen projesi olarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 4 sezon boyunca cumartesi akşamları reytingleri alt üst eden sevilen dizinin başrol oyuncusu Berk Atan ile ilgili kulislerde bir iddia dolaşmaya başladı.

Başarılı oyuncunun İstanbul’daki düzeninden ve ailesinden daha fazla ayrı kalmamak için dizinin 5. sezonunda yer almamayı düşündüğü konuşuluyor. 5. yıl anlaşmasını henüz imzalamadığı öğrenilen yakışıklı oyuncunun “Gönül Dağı”na bir sezon daha devam edip etmeyeceği büyük merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı Enver “Kuşatma” dizisiyle dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir