1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bergüzar Korel'li Annem Ankara dizisine genç yetenek

Bergüzar Korel "Düğüm" adlı dijital projenin ardından Kanal D'nin "Annem Ankara" dizisiyle ekrana  dönmeye hazırlanıyor.

Bergüzar Korel’li Annem Ankara dizisine genç yetenek

Bergüzar Korel yine çok güçlü bir kadın rolüyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Son dizisi Düğüm‘de oğlu cinayetle suçlanan ünlü bir sunucuya hayat veren Korel, şimdi de BKM imzalı “Annem Ankara” dizisinde başrol oynayacak. Senarist Başak Angigün’ün kendi annesi Zuhal Angigün’ün dramatik hikâyesinden yola çıkarak yazdığı dizide 3 erkek çocuk sahibi bir kadının yaşam mücadelesi ortanca oğlu Başar’ın gözünden anlatılacak.

80’li yıllara ait sahnelerle başlayacak olan dizide Zuhal’in büyük oğlu Burak’a çok yetenekli bir genç yıldız hayat verecek. Son olarak “Korkma Ben Yanındayım” dizisinde rol alan Durukan Çelikkaya canlandıracak. Faruk Teber’in yöneteceği dizide Zuhal’in eşi Hasan’a kimin hayat vereceği merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
İsmail Ege Şaşmaz ve Rabia Soytürk “Kör Nokta”nın başrolü oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir