1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bergüzar Korel’in partneri belli oldu, Mehmet Günsür yıllar sonra iddialı bir diziyle ekrana dönüyor

Kanal D için çok ses getirecek, yaşanmış gerçek bir hayat hikâyesini ekrana taşıyor. “Annem Ankara” dizisi yeni sezonun en iddialı yapımlarının başında geliyor.

Bergüzar Korel’in partneri belli oldu, Mehmet Günsür yıllar sonra iddialı bir diziyle ekrana dönüyor

BKM’nin yapacağı diziyi ekran tarihine geçen unutulmaz dizilerin usta yönetmeni Faruk Teber çekecek. Önümüzdeki günlerde sete çıkacak olan dizinin senaryosu kendi gerçek hayat hikâyesini kaleme alan başarılı yazar Başak Angigün’e ait… “Annem Ankara” dizisinin başrol karakteri Zuhal Angigün’e ülkemizin gözde kadın starlarından Bergüzar Korel hayat verecek.

Bergüzar Korel’in partneri Hasan rolünü ise uzun yıllar sonra açık kanalda dizi çekmeye karar veren dünyaca ünlü oyuncularımızdan Mehmet Günsür oldu. Oyuncu yakında “Annem Ankara”nın çekimleri için İtalya’dan gelecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hakan Yılmaz’ın acı günü, babasının vefatını film setinde öğrendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir